Tietoa kouluille

Koetko opettajana tai koulun henkilökuntana, että vaihtovuosi ulkomailla olisi mielenkiintoinen vaihtoehto oppilaillesi?
Voimme auttaa sinua tiedottamaan vaihtoehdoista!


Meillä on ympäri Suomea entisiä vaihto-oppilaitamme, jotka mielellään tulevat kertomaan Exploriuksen tarjoamista ohjelmista esimerkiksi teemapäivänä tai sitten opon tai kielten oppitunnille. Ota yhteyttä ja voimme jutella asiasta lisää!

Explorius aloitti toimintansa huhtikuussa 2000 tavoitteenaan luoda maailman paras oppilasmatkoihin suuntautunut organisaatio. Kaikki yhteistyökumppanimme eri kohdemaissa ovat paikallisten viranomaisten hyväksymiä ja monet ovat tunnettuja korkeasta tasostaan koko vaihto-oppilastoimialan keskuudessa. Kokemuksesta tiedämme oppilaidemme hyötyvän eniten siitä, että teemme yhteistyötä monien eri tahojen kanssa ja joiden kaikkien yhteinen päämäärä on rakentaa vaihto-oppilaille paras mahdollinen kokemus.

15-18 vuotiaille:

Perinteinen vaihto-oppilasvuosi ulkomailla
Explorius lähettää oppilaita 13 kohdemaahan. Jokaisessa maassa työskentelemme vain paikallisten viranomaisten hyväksymien yhteistyökumppaneiden kanssa. Isäntäperheet ovat mukana ohjelmassa vapaaehtoisesti ja heillä on aito kiinnostus kulttuurien välistä toimintaa kohtaan.
Joissakin kohdemaissa isäntäperheet saavat pientä kulukorvausta oppilaan aiheuttamien kohonneiden elinkustannusten kattamiseen. Vaihto-oppilaat käyvät paikallista koulua paikallisella kielellä. Kouluvuosi ulkomailla antaa nuorille sujuvan kielitaidon, itsenäistymistä ja mahtavia kokemuksia!

Select High School
Select High School on tarkoitettu heille, jotka haluavat itse valita missä ja miten vaihto-oppilasvuoden viettävät. Vaihto-oppilas voi valita asuinalueen kohdemaassa, harrastusmahdollisuuksia tai tiettyjä kouluaineita. Ohjelmassa vaihto-oppilaat maksavat koulupaikastaan lukukausimaksun ja isäntäperheille maksetaan kulukorvausta oppilaan aiheuttamien kohonneiden elinkustannusten kattamiseen.