Hyvä tietää

Opiskellaksesi Uudessa-Seelannissa tulee sinulla olla opiskelijaviisumi. Saat meiltä ohjeet, kun on aika hakea viisumia, mutta varsinaisen hakemuksen teet itse.
Viisumia haetaan noin 1-2 kuukautta ennen lähtöä.

Uuden-Seelannin opiskelijaviisumilla sinulla on oikeus työskennellä 20 tuntia viikossa kouluaikoina ja 40 tuntia loma-aikoina. Ennen kuin teet Uudessa-Seelannissa työsopimuksen, tulee sinun saada työskentelyä varten kirjallinen lupa vanhemmiltasi, paikallisesta koulultasi sekä vaihto-oppilasjärjestöltä.

Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.