Select Basic


Valitse koulusi kolmesta vaihtoehdosta
Select Basic High School on taloudellinen vaihtoehto sinulle, jolle on maantieteellistä sijaintia tärkeämpää saada määritellä mitä oppiaineita ja/tai harrastuksia sinulla vaihto-oppilaana ollessasi tulee olemaan. 

Miten valitsen kouluni?
Ensin kerrot meille mitä haluat vaihto-oppilaana ollessasi tehdä. Alla oleva lista sisältää neljä osiota ja sinun on valittava yksi sinulle tärkeä asia jokaisesta osiosta. Jos koulun korkea akateeminen taso on sinulle tärkeä, valitse 'akateemisesti kilpailukykyinen koulu' ja yksi 'pitkä' aine. Jos urheilu on tärkeämpää sinulle, valitse laji urheilutoiveista ja 'akateemisesti ei kilpailukykyinen koulu' *. 

Miten koulut valitaan minulle? 
Educatius Yhdysvalloissa etsii sinulle kolme koulua /koulupiiriä, joista jokainen täyttää vähintään yhden toiveistasi.  Kun olet saanut listan kouluista sinulla on viisi päivää aikaa kertoa meille mihin kouluun haluat vaihto-oppilaaksi lähteä.  

Urheilutoiveet - valitse yksi:
- Koripallo
- Eurooppalainen jalkapalla
- Amerikkalainen jalkapallo
- Tennis
- Yleisurheilu
 
Kouluaineet - valitse yksi:
- Pitkä matematiikka
- Pitkä fysiikka
- Pitkä kemia
- Pitkä biologia

- Ranska
- Espanja
- Kuvaamataito
- Näytteleminen
- Musiikki

Ilmasto - valitse toinen
- Lämmintä ympäri vuoden
- Neljä vuodenaikaa

Vinkki: Monet oppilaista valitsevat lämpimän alueen, joten jos valitset 'neljä vuodenaikaa' on todennäköisyys suurempi, että useampi toiveesi toteutuu yhden koulun kohdalla

Akateemisesti kilpailukykyinen koulu
- Kyllä
- Ei

Kilpailukyvyn arviointi perustuu koulun SAT pisteisiin sekä siihen, kuinka suuri prosentti koulun oppilaista hyväksytään vaativiin korkeakouluihin. 

SAT, Scholastic Aptitude Test, mittaa oppilaan akateemisia taitoja ja on pakollinen kaikille, jotka haluavat hakea korkeakouluihin Yhdysvalloissa high schoolin jälkeen. Kaikissa edustamistamme kouluista suurin osa oppilaista siirtyy high schoolin päättymisen jälkeen korkeakouluihin.  'Akateemisesti kilpailukykyisten' koulujen oppilaat saavat yleensä korkeampia SAT pisteitä kuin muut ja he myös todennäköisemmin pääsevät Yhdysvaltojen korkeatasoisimpiin korkeakouluihin. 
 

Lähetä hakemuksesi sitoumuksetta jo tänään. Kirjoita viesti -kenttään, että olet kiinnostunut Select Basic -ohjelmasta Yhdysvalloissa. Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.