Vakuutus ja peruutusturva

Vakuutus
Kaikilla vaihto-oppilailla tulee olla sairas-, tapaturma-, vastuu- ja matkatavaravakuutus. Matkavakuutus sisältyy Yhdysvaltoihin, Australiaan ja Uuteen-Seelantiin matkustavien vaihto-oppilaiden matkan hintaan. Vaihto-oppilasmatkan hintaan sisältyvää matkavakuutusta ei voi korvata toisella matkavakuutuksella. 


Muihin maihin matkustavilta vaihto-oppilailta laskutetaan matkavakuutus ennen 4.erän erääntymistä. Matkavakuutuksen hinta on 595 € (Eurooppa) tai 795 € (Euroopan ulkopuoliset maat). Muihin maihin matkustavien vaihto-oppilaiden huoltajat voivat valita myös toisen kuin Exploriuksen tarjoaman vakuutuksen. Huoltajat sitoutuvat tällöin vastaamaan kaikista oman vakuutuksen hoitoon liittyvistä asioista, myös tiedottamisesta vakuutuksen sisällöstä isäntäperheelle.

Riskialttiiden lajien lisävakuutus

(95 EUR)

Vaarallisten urheilulajien kattaminen (X) Lääkehoitokulut vaarallisten urheilulajien vamman hoidosta maksetaan enintään $50,000 asti, vammoille, jotka on saatu osallistumisesta vaarallisen urheilulajin toimintaan. Vaarallisten urheilulajien toiminta sisältää: a) vesihiihdon sekä moottorikelkan, moottoripyörän, maastoajoneuvon tai skootterin ajamisen; b) laitesukelluksen, jossa käytetään vedenalaista hengityslaitetta, edellyttäen, että PADI tai NAUI on sertifioinnut sinut tai sinulla on tunnustettu sertifikaatio kotimaassasi; c) vesihiihdon, riippuliidon, laskuvarjohypyn, bungee -hyppäämisen, vaijeriliu’un, luolatutkimuksen, lumilautailun; d) taistelulajit, (esim. nyrkkeily, taekwondo, karate), koskenlaskun, vuorikiipeilyn, kalliokiipeilyn, jotka suoritetaan kouluttajan / oppaan valvonnan alaisuudessa; e) minkä tahansa toiminnan, joka on osallistuvan järjestön, vakuutetun käymän oppilaitoksen/yliopiston tai lomakeskuksen, jossa vakuutettu majailee sponsoroima toiminta. Vaarallisten urheilulajien kattaminen ei kata toimintaa, jota pidetään ääriurheiluna.

Lisäperuutusturva
Lisäperuutusturvan ottaminen on suositeltavaa koska todelliset peruutuskulut voivat olla korkeat, jos peruutus tehdään lähellä lähtöpäivää. Lisäperuutusturva korvaa peruutuskulut sairauden, onnettomuuden tai kuolemantapauksen sattuessa. Lisäperuutusturva takaa, että peruutuskulut ovat vain 7% vaihto-oppilasmatkan kokonaishinnasta. Lisäperuutusturvan hinta on 120 € ja sen piiriin kuuluvat vaihto-oppilas, huoltajat ja sisarukset. Peruutus on vahvistettava lääkärintodistuksella. Lisäperuutusturvan tilaat maksamalla 120€ vahvistusmaksun yhteydessä. Maksun tultua saat vahvistuksen lisäperuutusturvasta. Lisäperuutusturvan hintaa ei palauteta.

Laaja peruutusturva
Laaja peruutusturva oikeuttaa sinut peruuttamaan vaihto-oppilasmatkasi ilman erityistä syytä milloin tahansa, kuitenkin viimeistään 7 päivää ennen lähtöä. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti. Laajan peruutusturvan tilaat maksamalla sen viimeistään 90 päivää ennen Exploriuksen ilmoittamaa arvoitua lähtöpäivää. Vahvistus laajasta peruutusturvasta lähetetään vastaanotettuamme maksun. Laajan peruutusturvan hintaa, 10 % vaihto-oppilasmatkan hinnasta, ei palauteta.Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.