Usein kysyttyä


Mitä kohdemaita on tarjolla Select High School ohjelmissa?
Select -oppilaana voit opiskella Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Isossa-Britanniassa ja Irlannissa. 

Voinko saada sijoituksen haluamaani kaupunkiin/koulupiiriin?

Kyllä, Select High School ohjelmassa on vaihtoehtoina useita suosittuja kaupunkeja, joista voit valita mieleisesi.

Voinko valita missä asun, mitä haluan opiskella tai harrastaa?
Jos haluat asua Floridassa ja osallistua cheerleadingiin, selvitämme sinulle sopivimmat mahdollisuudet. Jos tällaista yhdistelmää ei löytyisi Floridasta, ehdotamme sinulle jossain muualla sijaitsevaa koulupiiriä, joka vastaisi toiveitasi.

Onko esim. lukihäiriöisen oppilaan mahdollista hakea ohjelmaan mukaan? Onko hänelle tarjolla tarvittavaa apua?
Monet koulut ottavat vastaan myös oppilaita, joilla on erityistarpeita. Ota yhteyttä ja me haemme tarjonnastamme sopivimmat vaihtoehdot.

Tiedän, mitä haluan opiskella korkeakoulussa. Voinko valita koulun/koulupiirin lukuaineiden ja opetuksen tason perusteella?

Kyllä. Kerro meille, mitä sinä haluat opiskella ja etsimme sinulle sopivan koulun/koulupiirin.

Pelaan golfia ja haluaisin pelata golfjoukkueessa myös vaihtovuoteni aikana. Onko tämä mahdollista Select High Schoolissa?

Monilla ohjelmassamme mukana olevilla kouluilla on golfjoukkueita. Sinun tulee kuitenkin itse pyrkiä joukkueeseen saavuttuasi kohdemaahan. Olet missä tahansa urheilulajissa korkealla tasolla tai sinulla on tarkempia toiveita liittyen haluamaasi urheilulajiin, ota yhteyttä.

Haluaisin kokeilla uutta urheilulajia vaihtovuoteni aikana. Onko minun mahdollista päästä osaksi esim. jalkapallojoukkuetta ilman aiempaa kokemusta?
Ehdottomasti. Autamme sinua löytämään koulun, jossa voit harrastaa toivomaasi lajia omalla tasollasi.

Minua kiinnostaa Select High School, mutta useat koulut ovat budjettini ulkopuolella. Onko mitään mahdollisuuksia päästä edullisemmalla hinnalla Select -kouluun?

Kyllä vain. Tutustu Select Basic -ohjelmaan Yhdysvalloissa. Voit esittää toiveita esim. kouluaineiden ja harrastusten suhteen niin etsimme sinulle sopivan edullisemman koulun. 

Isossa-Britanniassa on tarjolla paikkoja hyviin valtion kouluihin Yhdyvaltojen Select -ohjelmaa edullisempaan hintaan. Isossa-Britanniassa on myös mahdollista valita mitä ammattiaineita haluaisit opiskella ja sijoitamme sinut toiveitteisi perusteella hyvätasoiseen ammattikouluun. 

Australiassa ja Uudessa-Seelannissa voit opiskella myös lyhyempiä aikoja, esim. 3 kk, jolloin pystyt vielä järjestämään opintosi Suomessa niin, että valmistut samaan aikaan kavereittesi kanssa. 

Close
Kiitos mielenkiinnostasi Exploriuksen ohjelmia kohtaan! Vastaanotettuamme yhteystietosi lähetämme pyytämäsi materiaalit tai soitamme sinulle. Henkilötietosi säilytämme turvallisessa paikassa emmekä anna niitä kolmennelle osapuolelle. Olemalla postituslistallamme saat ajoittain tietoa tarjouksista, uutisia ja kutsuja Exploriuksen tapahtumiin. Valitse alla olevista vaihtoehdoista hyväksytkö ehdot.